Vrijblijvend (gratis) advies

Vrijblijvend (gratis) advies

Bent u niet tevreden over uw huidige prothese, maar twijfelt u nog of een nieuwe prothese de oplossing is? Of wenst u eerst vrijblijvend advies? Dat kan!

Maak daarom een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Op verzoek maken wij ook graag een begroting voor u, zodat u eerst rustig met uw zorgverzekeraar kunt overleggen.

Wanner is het raadzaam om de hulp van een tandprotheticus in te schakelen of voor een advies te gaan?

Op moment dat:

  • U last van uw kunstgebit hebt
  • U regelmatig moeite met eten of kauwen hebt
  • U niet meer durft te lagen en bet onzeker in het openbaar uit de angst dat uw kunstgebit eruit valt
  • U dagelijks klaafpasta gebruikt
  • Uw kunstgebit (te) los zit en regelmatig pijn veroorzaakt
  • Uw tandvlees is geïrriteerd geraakt

Of heeft u misschien een andere probleem met uw kunstgebit? Dan is de tijd om bij een tandprotheticus te gaan.

Want tegenwoordig zijn er voldoende passende oplossingen voor al uw problemen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en voeren dan een gratis prothese check bij u uit.

Wilt u direct een afspraak maken voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk, maak direct online een afspraak Of belt u ons voor meer informatie, zie dan onze contactpagina.

Wat onze klanten zeggen

Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden!!!! We ontvingen een goede voorlichting, een zeer hygiënisch en zorgvuldige behandeling
Niet te vergeten de altijd warme ontvangst met koffie, thee en lekkere koekjes of bonbons, maar bovenal een goede en adequate uitnodigende sfeer, kortom...een geweldig team van goede hulpverleners waardoor er een groot wederzijds vertrouwen is opgebouwd!

Berghuis

Patient
Hallo.
Even over de behandeling: uitstekend geholpen door een vakbekwame man en vrouw in een prettige, open en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader als u een nieuwe prothese nodig heeft.
Hans Wesselo, Amersfoort.

Wesselo

Patient
Heb goede ervaring kan altijd terug komen, nooit geen bezwaar word altijd perfect geholpen.

VA de Valk de Ruiter

Patient

Maak een afspraak

U kunt onderstaand formulier invullen met uw gegevens. Aan de hand daarvan zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een definitieve datum/tijd af te spreken. Wilt u direct contact met één van onze deskundige? Bel dan gerust naar: 033-4634576