Volledig kunstgebit

Onze Diensten

U kunt bij ons terecht in onze moderne en up-to-date praktijk voor een compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Volledig kunstgebit op implantaten

Een implantaat moet u zien als een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst en in het eigen kaakbot vastgroeit.

Volledig kunstgebit

Ruim 3 miljoen mensen in Nederland draagt een kunstgebit. Ongeveer 35% hiervan heeft in meer of mindere mate problemen mee.

Reparatie en Rebasing

De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje dat eruit gebroken is, terwijl u een koekje bij de thee at.

Volledig kunstgebit

Ruim 3 miljoen mensen in Nederland draagt een kunstgebit. Ongeveer 35% hiervan heeft in meer of mindere mate problemen mee. Sommige mensen hebben problemen omdat prothese niet meet goed functioneert. Bijvoorbeeld prothese is te ruim geworden of doet pijn tijdens eten, praten en lachen. Anderen weer omdat prothese esthetisch niet naar behoren is en hierdoor worden zij onzeker van en hebben schaamtegevoel voor de omgeving.

Wij adviseren om een kunstgebit binnen 8 jaar te vernieuwen. Omdat uw kaken voortdurend veranderen doordat ze slinken, de pasvorm van de prothese is niet meer goed, tanden en kiezen slijten, langzaam krijgt u ingevallen mond of uw gezicht verandert. Ervaart u zulke klachten en bent u van mening dat uw prothese niet meer aan uw verwachtingen voldoet, dan is waarschijnlijk de tijd voor een nieuwe prothese.

Intakegesprek

Eerste bezoek bij ons is altijd vrijblijvend. Tijdens deze afspraak bespreken wij als eerst uw prothese verleden en uw ervaring hiermee. Aandachtig luisteren wij naar uw klachten, naar uw wensen en verwachtingen. Daarna doen wij grondig mondonderzoek. Ten slotte geven wij aan u onze advies uit.

Behandelplan

Kiest u om door ons volledige behandeling uit te laten voeren dan worden er de volgende afspraken met u gemaakt en behandelplan besproken:

  • Eerste afdrukken
  • Individuele afdrukken
  • Beet bepaling
  • Passen in was
  • Prothese plaatsen

Uw prothese is meestal binnen 3 tot 4 weken klaar. Indien er spoed achter zit is het ook binnen 1 week mogelijk, maar dat wordt met mevrouw Sabic tijdens het eerste gesprek afgesproken.

U moet weten dat wij tussen elke afspraak hard door werken aan het vervaardigen van uw nieuwe prothese. Maar op veel fronten is het nog echt ambachtelijk handwerk. En dat vergt nu eenmaal tijd en aandacht. Op die manier kunnen wij er wel voor zorgen dat u uiteindelijk met een tevreden gevoel de deur uitgaat en wij kunnen ook 100% achter ons product staan.

Nazorg

Een nieuw kunstgebit kan soms drukplekjes veroorzaken. Het lichaam geeft dan een pijnprikkel af, wat betekent dat u hier op moet reageren. In dat geval adviseren wij u om direct contact met ons te nemen en dan wordt u meestal onmiddellijk door ons ontvangen en geholpen.

Wij doen ons uiterst best om u als klant tevreden te houden en daarom willen wij ook voor u best mogelijk nazorg verlenen. Wij vinden regelmatige controle en juiste onderhoud van een kunstgebit erg belangrijk. Daarom adviseren wij u om een keer per jaar bij ons te komen voor de mondcontrole en schoonmaakbeurt van uw kunstgebit. Deze behandeling is volledig gratis (geen kosten voor u of uw zorgverzekeraar) ongeacht de leeftijd van uw prothese.

Garantie

Uw kunstgebit is met zorg vervaardigd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Wij geven u een jaar garantie op de duurzaamheid. Vijl of slijp nooit aan uw kunstgebit. Als u hierdoor de pasvorm veranderd kunt u uiteraard geen aanspraak meer maken op garantie.

 

Wat zeggen onze klanten

Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden!!!! We ontvingen een goede voorlichting, een zeer hygiënisch en zorgvuldige behandeling
Niet te vergeten de altijd warme ontvangst met koffie, thee en lekkere koekjes of bonbons, maar bovenal een goede en adequate uitnodigende sfeer, kortom...een geweldig team van goede hulpverleners waardoor er een groot wederzijds vertrouwen is opgebouwd!

Berghuis

Patient
Hallo.
Even over de behandeling: uitstekend geholpen door een vakbekwame man en vrouw in een prettige, open en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader als u een nieuwe prothese nodig heeft.
Hans Wesselo, Amersfoort.

Wesselo

Patient
Heb goede ervaring kan altijd terug komen, nooit geen bezwaar word altijd perfect geholpen.

VA de Valk de Ruiter

Patient

Maak een afspraak

U kunt onderstaand formulier invullen met uw gegevens. Aan de hand daarvan zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een definitieve datum/tijd af te spreken.