Diensten

Onze Diensten

U kunt bij ons terecht in onze moderne en up-to-date praktijk voor een compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Volledig kunstgebit op implantaten

Een implantaat moet u zien als een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst en in het eigen kaakbot vastgroeit.

Volledig kunstgebit

Ruim 3 miljoen mensen in Nederland draagt een kunstgebit. Ongeveer 35% hiervan heeft in meer of mindere mate problemen mee.

Reparatie en Rebasing

De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje dat eruit gebroken is, terwijl u een koekje bij de thee at.

Wij helpen u graag

U kunt bij ons terecht in onze moderne en up-to-date praktijk voor een compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Daarnaast kunt u bij ons terecht als: u pijn in uw mond heeft, past het kunstgebit niet meer en kauwen gaat moeilijker, u heeft last van oorpijn, hoofdpijn, u heeft ingevallen mond gekregen en bent van mening dat uw gezicht verandert. Ook voor periodieke controles en advies over correcte verzorging en onderhoud bent u bij ons welkom.

Hier hebben wij een bekwaamd team dat snel en professioneel u te woord staat en effectief de benodigde werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast helpen wij u met het geven van waardevolle tips voor een goed onderhoud van uw gebitsprotheses en implantaten. Dit zorgt ervoor dat schade beperkt blijft en ze langer meegaan.

Behandelingen

  • Volledige prothese
  • Volledige prothese op Implantaten (klik gebit)
  • Reparatie en Rebasing (aanpassing)
  • Nazorg
  • Advies

Wat zeggen onze klanten

Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden!!!! We ontvingen een goede voorlichting, een zeer hygiënisch en zorgvuldige behandeling
Niet te vergeten de altijd warme ontvangst met koffie, thee en lekkere koekjes of bonbons, maar bovenal een goede en adequate uitnodigende sfeer, kortom...een geweldig team van goede hulpverleners waardoor er een groot wederzijds vertrouwen is opgebouwd!

Berghuis

Patient
Hallo.
Even over de behandeling: uitstekend geholpen door een vakbekwame man en vrouw in een prettige, open en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader als u een nieuwe prothese nodig heeft.
Hans Wesselo, Amersfoort.

Wesselo

Patient
Heb goede ervaring kan altijd terug komen, nooit geen bezwaar word altijd perfect geholpen.

VA de Valk de Ruiter

Patient

Maak een afspraak

U kunt onderstaand formulier invullen met uw gegevens. Aan de hand daarvan zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een definitieve datum/tijd af te spreken.