Home 1

Bekwaamd team

Bekwaamd team dat snel en professioneel u te woord staat en effectief de benodigde werkzaamheden kan uitvoeren.

Gaat langer mee

Onze professionals geven waardevolle tips voor een goed onderhoud van uw gebitsprotheses en implantaten.

Up-to-date gebitsprothese

Compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Onze Diensten

U kunt bij ons terecht in onze moderne en up-to-date praktijk voor een compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Daarnaast kunt u bij ons terecht als: u pijn in uw mond heeft, past het kunstgebit niet meer en kauwen gaat moeilijker, u heeft last van oorpijn, hoofdpijn, u heeft ingevallen mond gekregen en bent van mening dat uw gezicht verandert.

Behandelingen

  • Volledige prothese
  • Reparatie en Rebasing (aanpassing)
  • Volledige prothese op Implantaten (klik gebit)
  • Nazorg & Advies
post-img-two

20 +

Jaar ervaring

Welkom bij TPP Irena Sabic

Tandprothetische Praktijk Irena Sabic zorgt ervoor dat u weer vrijuit kunt lachen en smakelijk kunt eten. Dus het adres waar u als patiënt centraal staat.

Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van de kunstgebitten en implantaat gedragen prothese die volledig in eigen beheer gemaakt worden.

De eigenaresse Tandprotheticus mevrouw Irena Sabic is eerstelijns zorgverlener die BIG geregistreerd is en volgens de wet dé aangewezen specialist op het gebied van prothetische voorzieningen. Samen met haar team levert zij kwaliteit en een stukje maatwerk als het om uw nieuwe prothese gaat.

Onze praktijk heeft een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. We kunnen dan ook wel stellen dat we nauw samenwerken met de besten in onze regio.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Nederlandse tandprothetici (ONT) en bij de Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM). Meer hierover te weten kan via deze link ONT of SGM.

De praktijk is gelegen op het industrie terrein Isselt, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Naast praktijkinformatie vindt u op deze site ook informatie over het maken van een afspraak, behandelingen en vergoedingen.

Wilt u meer weten of misschien langs voor een vrijblijvend gesprek komen, neem gerust contact met ons op, wij informeren u over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen.

Graag tot ziens!

Tandprothetische Praktijk Irena Sabic

Dagelijkse werkzaamheden

U kunt bij Tandprothetische praktijk Irena Sabic eenvoudig een afspraak maken door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen via ons telefoonnummer 033-4634576.

Volledig kunstgebit op implantaten

Een implantaat moet u zien als een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst en in het eigen kaakbot vastgroeit.

Volledig kunstgebit

Ruim 3 miljoen mensen in Nederland draagt een kunstgebit. Ongeveer 35% hiervan heeft in meer of mindere mate problemen mee.

Reparatie en Rebasing

De schrik van iedere prothesedrager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje dat eruit gebroken is, terwijl u een koekje bij de thee at.

Afspraak maken

Uw praktijk belt mij of stuurt een e-mail met een voorstel om een datum en tijd af te spreken.

OF BEL: 033-4634576

WAARDEVOLLE KLANTEN

Recensies van
onze patiënten

De tandprothetische praktijk Irena Sabic heeft tal van patiënten behandeld, enkele daarvan hebben een recensie over ons geschreven en daar zijn wij erg blij mee!